• Uppdat.2018-02-14  Vår glödheta info. finns här!

  Då startar den den 14:de säsongen 2018 på "Berget". Att det gått 66 år sedan vi startade på Berget 1952 är otroligt. NYHET! GOOGLA! Guy Martin en orädd MC-förare & äventyrare./ "svenska raggare & knuttar 50-60 tal". Även med go musik från den tiden.

  Se även info. på vår facebook-sida! Tisdagsträffarna sker nu 17,30 på "Porslinan". Knuttebergets MC:s hemsida kommer att vara i gång ett år till. Det mesta som finns på hemsidan kommer ev. att ges ut i bokform hoppas vi. OBS! Se info. på facebook.
  Körningarna & info. kommer att finnas på facebook, se även körlistan som Roland & Calle sköter. Läs även vår gästbok där kan ev. en del info. finnas. OBS!

 • Jag (Calle) har nu min MC till salu så med ålderns rätt och har lämnat över ledarvästen till Roland. Men jag kommer att hålla i hemsidan tills vidare med foto och nödvändig information och sådant som ni kan sända över till mig. Finns det någon "Knutte"som är villig att köpa min MC & ta över Knuttebergets Hemsida? Kontakta Calle.

 • Med anledning av vårt sopkärl på "Berget". Vi provar under en tid att inte ha något kärl här för vår och allmänheten, då kostnaden för tömning drabbar oss. Vi kanske blir tvungna att upplysa besökare med en skylt."Att sopor kastar man inte här" utan de tar man med sig när man lämnar denna platsen efter sitt besök.

  Ni som vill bli registrerade som medlem i vårt medlemsregister sänd ett mail till:lillcalle34@gmail.com med de uppgifter som ni vi vill ha in i registret. Namn, adr. tfn. & mc, mailadr.

 • Det är alltid förenat med en viss risk när vi kör i kortege. Därför har vi några enkla regler som absolut måste följas. Är vägen bred så kör vi i zick - zack- formation. Inget "tvekande" någonstans mellan dessa lägen. Den positionen som man automatiskt får håller man hela körningen. Det kan bara bli udda eller jämnt. Ledaren kör till hö. om mittlinjen resten ger sig själv. (Blir vi för många kan vi självklart dela upp oss på 2 gäng och med samma slutmål).


 • INBÖRDES OMKÖRNINGAR ÄR ABSOLUT FÖRBJUDET! (Om det inte är för att påkalla uppmärksamhet för att stoppa kortegen) AVSTÅND MELLAN MC:n.... TVÅ till TRE SEKUNDER. TITTA I BACKSPEGELN !!!!!! hänger bakomvarande med? Om inte.. sakta in. ÄR VÄGEN SMAL.. KÖR I KOLONN.

   Vi finns nu på facebook. 

   Gå in och sök medlemskap sök anmälan på Knutteberget MC (OBS! utan s)

  Vårt klubbemblem i tyg är slutsålt. Klistermärke har nog Benny kvar några. Intresserade av tygemblem hör med Anders Gylling.   

  Minsta mönsterdjup på MC skall vara 1mm, över hela slitbanan.  På bil 3 mm på vinterdäcken och 1,6 mm på sommardäcken. Oh! Du se upp för vänstersvängande bilistersom inte ser några motorcyklister!!! Och dom bilister som inte använder  blinkers.