• Uppdat.2019-06-14          Isabelles kör & solosångsida.

 •    Sångerskan Isabelle har nu gjort några fina framträdande.

              
  Ett fint foto på Isabelle i Augerums kyrka, fotot har mamma Caroline tagit.


  Foto från skolavslutningen i Vedeby kunskapscentrum 2016. Isabelle sjöng fint som vanligt (även 2017). Sjöng även fint vid Elliotts dop i Augerums kyrka 2017. Hon har lämnat nerverna bakom sig nu, bravo. (Jag visste det Isabelle, morfars kommentar). Hon har nu sjungit i en kör med 300 körsångare i Idrottshallen .


  Isabelle sjunger i Kulturskolans kör.

  "Gitarr och sångafton"
  i Amiralitetskyrkan. 20181108. Arrangör: Kulturskolan. Isabelle sjunger "Som stjärnor små". Kompad på gitarr av Anastasia Avdonia.

  Foto från Isabelles körsångskonset i Bibliotekets hörsal arrangör Kulturskolan.

  Isabelle har också annamat morfars påtryckningar om att börja sjunga i kör. Ledaren för kören tyckte det var roligt att det kom en sångerska med en sådan röst till kören. Nervositeten har släppt något och hon har nu gjort sitt första offentliga framträdande med kulturskolans kör i Karlskronas konsthall. Isabelle har även sjungit vid två skolavslutningar. Hon sjöng även jättefint vid Elliotts dop i Augerums kyrka. Den 6 juni flaggans dag ska hon sjunga solo i Vämöparken kl;13,00
  Hon är omöjlig denna tjej. Nu har hon börjat övningsköra för körkort och har kört både mammas, pappas och farfars bilar. Farfars har hon kört från stan hem till Ekedahlsvägen i Lyckeby. Hon bangar inte för någonting. Skulle inte förvåna mig om hon kommer en dag och säger jag ska ställa upp i "Idol".

   
  Här sjunger Isabelle solo vid Kulturskolans avslutning. "Vågorna" av Uno Svenningsson.

  Här har alla deltagarna ställt upp och sjöng Peps Perssons "Vilket vakort väder solen skiner i dag". Ledarinna för kören och som kompade sångerskorna på piano är:Christina Fagerlund.

  Foto från Isabelles soloframträdande i Våmöparken på Natonaldagen. Hon sjöng "Vågorna" av Uno Svenningsson. Arrangör Kulturskolan.